top of page

Afspærring & TMA-kørsel

Afspærring - JA Sikkerhed - A39 med C55
Alt i afspærring

Hos JA Sikkerhed løser vi mange forskellige afspærringsopgaver. Både de store og de små. I kan leje udstyr hos os, og vi sørger også gerne for at sætte det op for jer. Vi er også behjælpelige med TMA-kørsel til fx motorveje eller andre steder, hvor sikkerheden for både vejarbejdere og bilister skal være i top.

Slip for det administrative bøvl og lad os klare papirarbejdet med myndighederne. Hvad enten det er rådighedstilladelser til vejarbejde, skurvogne, stilladser, arrangementer eller til film- og TV-optagelser.

 

Afspærring er ikke en standardvare

Hos JA Sikkerhed ved vi, hvad korrekt og sikker afspærring betyder. Vi forholder os aktivt til hver enkelt sag og skræddersyer løsningen til netop jeres behov og de enkelte omgivelser.

Da vi behandler alle opgaver individuelt kan I heller ikke finde en fast pris her på hjemmesiden. Men tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak, så kan vi hurtigt regne et tilbud til jer - tilpasset jeres behov. 

 

Hvem bruger JA Sikkerhed?
 

JA Sikkerhed har mange forskellige typer kunder. Herunder kan du se et udpluk af dem. Opgaverne spænder fra konsulentarbejde til planlægning af events og til klassiske afspærringsopgaver.

Vi holder til på Sjælland, men arbejder i hele landet. Så skal I bruge afspærring og TMA på Fyn, i København, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland eller Nordjylland er vi klar til at hjælpe.

 

IMG_5901.HEIC
IMG_6444.HEIC
IMG_2696.JPG
IMG_6445.HEIC
Vidste du ...

... at vi også laver vejmarkering?

... at vi også tilbyder førstehjælpskurser?

... at vi også kan planlægge jeres store events og firmaarrangementer?

 

bottom of page