top of page

Vejstriber og vejmarkering i termoplast

Hos JA Sikkerhed tilbyder vi også vejstriber og vejmarkering i termoplast. Det gælder uanset om det skal være midlertidigt eller permanent og vi starter fra kun kr. 60,- pr meter.

Vi maler alt lige fra vejstriber og hajtænder til symboler, tal og bogstaver - både på veje, parkeringspladser, i skolegårde og lignende steder. Kontakt os gerne for at høre om de mange muligheder og for et uforpligtende tilbud.

Er vejmarkering i termoplast ikke lige sagen? Vi laver det også i UV-resistent spraymaling. Det er særligt velegnet til lagerhaller eller parkeringskældre med betongulv, hvor det ikke udsættes for vind og vejr i samme grad.

RING TIL OS

Hvad er forskellen på vejstriber?
Hør Jesper fortælle om forskellen på forskellige typer vejmaling og find ud af, hvorfor termoplast næsten altid er det bedste valg til en holdbar vejmarkering.

Er der forskel på belægningen?
Det klare svar er "JA". Der er stor forskel på om underlaget en ny eller gammel asfalt, eller om det er beton. Hør hvorfor i denne korte video.

CASE: 44 parkeringspladser og 250 meter striber
Tag med på tur rundt i Seniorbofællesskabet Jonshøj, som ligger i Jonstrup - lidt uden for Værløse.

Vejstriber, hajtænder og symboler
- Vejstriber

- Fodgængerfelter

- Asfaltskilte

- Tal og bogstaver

- Hinkeruder

IMG_2329.JPG
IMG_4307_edited.jpg
IMG_4272_edited.jpg

Specielle behov
Har du et specielt behov for afstribning eller vejmarkering? Fx kan I med bogstaver lede jeres kunder i en bestemt retning og øge jeres salg.

Kontakt os for en snak om mulighederne for jer

bottom of page